УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

Използването на сайта автоматично означава, че сте съгласни и приемате следните условия:

Визия и съдържание

Kros.bg си запазва правото да променя дизайна на он-лайн магазина, както и неговото съдържание. Промените са валидни от момента на на тяхното изпълнение.

Поверителност

За реализацията на всяка поръчка, е необходима следната информация от личен характер:

  • Име, фамилия;
  • E-mail адрес;
  • Телефонен номер;
  • Адрес за доставка.

Предоставяйки тези данни, потребителите се съгласяват те да бъдат обработвани и съхранявани. Kros.bg гарантира, че личната информация ще бъде използвана единствено и само във връзка с приемането и изпълнението на поръчки. Тя, по никакъв начин, няма да бъде предоставяна на трети лица и/или за цели, различни от горепосочените. Личните данни на потребителите са поверителни, според действащото законодателство на Република България.

Поръчка

Kros.bg се задължава да изпълни всяка поръчка, според нейните детайли. Доставката се извършва до 3 работни дни, след потвърждение от потребителя. При фирмени поръчки и/или поръчки с щампи, различни от предлаганите – цената и времето за изработка и доставка, се уточняват допълнително. Не се обработват поръчки без посочен телефон за връзка и/или адрес за доставка.

Потребителят се задължава да плати крайната цена на поръчката:

  • при доставка, ако е с наложен платеж;
  • предварително, ако е по банков път.

Крайната цена на поръчката е сбор от цената на продукта/ите и стойността на доставката. Цените на всички продукти са в лева и с включено ДДС.


Accept

Този сайт използва "бисквитки", за да функционира коректно!